Buscar
05:24h. martes, 26 de octubre de 2021

Una setmana cultural

La setmana del 23 al 26 d'abril, l'escola Mestre Ignasi Peraire va organitzar les jornades culturals.

DSC01427
DSC01427

Com ja és tradició a l'escola celebrem les jornades culturals. Durant quatre dies realitzem diverses activitats de llengua i cultura popular.

El dia més important de la setmana és la Diada de Sant Jordi. Al pati de l'escola vam fer un bescanvi de llibres en el que participen l'alumnat de P3 fins sisè. A la tarda, es fa l'entrega de premis de poesia i dibuix i el dia s'acaba amb una ballada de danses popular catalanes: el ball de bastons i la sardana.

El dimecres, entre altres activitats, l'alumnat de cicle superior va dur a terme una treball manual per treballar els valors. Consistia en fer un ram de roses, en cada un dels seus pètals hi havia escrita una qualitat positiva de cadascú. A la tarda vam assajar una obra de teatre (adaptació de Sant Jordi) que va ser representada el divendres de la mateixa setmana.

El dijous l'activitat més destacada va ser la dels alumnes de P3, que van convidar a pares i mares a fer jocs en català.

A banda de la representació teatral, el divendres l'alumnat de cicle inicial va dur a terme un taller plàstic del Solaç anomenat "Kandinski i les músiques del món".

Aquestes jornades ens conviden a compartir moments diferents amb la resta d'alumnes de l'escola a través de la llengua catalana i la cultura popular.