Buscar
17:00h. viernes, 22 de octubre de 2021

Els alumnes del MIP estudien els avantatges i inconvenients del consum del Ketchup

Ketchup 1
Un envàs de Ketchup amb els ingredients bàsics de la seva composició

El Ketchup és una de les salses d’acompanyament més populars i més acceptades pels consumidors de totes les edats. Tot i així hi ha estudis que posen en dubte les propietats d’aquest producte.

Per aquest motiu els alumnes del MIP han dut a terme una recerca al voltant dels components, que han acompanyat amb una enquesta realitzada a 67 estudiants del centre educatiu per tal de conèixer els seus hàbits de consum.

Pel que fa a la recerca dels components del Ketchup es desprèn que una quarta part de la composició és sucre. Per la qual cosa es considera una de les qualitats més perjudicials d’aquest producte, segons les dades de l’enquesta realitzada pels alumnes.

Tot i així, les dades també reflecteixen que a la majoria dels enquestats els agrada aquest producte, exactament al 85% dels participants. Pràcticament el mateix percentatge afirma que en consumeix.

De l’enquesta realitzada també s’extreu que es tracta d’un producte que habitualment acompanya a altres aliments i mai no es consumeix sol.

Aquestes són les dades recollides a través de l'enquesta online:

Gràfic enquesta ketchup-1Gràfic enquesta ketchup-2Gràfic enquesta ketchup-3