Buscar
18:35h. viernes, 22 de octubre de 2021

L'escola Mestre Ignasi Peraire celebra la festa d'hivern, per acomiadar el trimestre.

Festa d'hivern al MiP

El pavelló s'ha omplert de llum i color gràcies a unes actuacions brillants

Tres nens durant una de les actuacions del festival.
Tres nens durant una de les actuacions del festival.

Avui, 19 de desembre hem gaudit de la tradicional festa d'hivern. Tota l'escola hem anat al pavelló de Mollerussa, on per fi hem mostrat totes les actuacions que hem estat preparant els darrers dies. 

Els encarregats de presentar l'acte han estat els alumnes de l'aula d'acollida, dirigits per les seves mestres d'AA i la TIS, demostrant el seu domini de la llengua catalana.

Per començar, l'alumnat d'infantil ha obert la festa cantant i ballant al ritme de tres cançons nadalenques. Anaven tots guarnits amb complements d'hivern i de Nadal.

IMG_20181219_101706

El cicle inicial ha recitat un preciós poema de la Joana Raspall i han cantat Oh happy day en versió gospel. 

A continuació, els de cicle mitjà han demostrat que els va la marxa! Han actuat, farcits de complements, al ritme de Dr. Prats i Txarango.

Per acabar, els de cicle superior han dut a terme una performance de la cançó Quin món tan bonic, i els més grans de l'escola han recitat un poema de Miquel Martí i Pol.

La garlanda de la festa ha estat el tradicional concert de flauta dolça i percussió per part dels nens i nenes de sisè,  sota la direcció de la mestra de música.

DSC00224

DSC00236