Buscar
17:25h. viernes, 22 de octubre de 2021

Marc Solsona inaugura la ràdio de l'escola Mestre Ignasi Peraire de Mollerussa

Marc Solsona entrevistat per l'Isaac, l'Abril i el Guillem
Marc Solsona entrevistat per l'Isaac, l'Abril i el Guillem

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona ha inaugurat aquest divendres el nou equipament de l'escola Mestre Ignasi Peraire, es tracta d'un estudi en el qual els escolars duran a terme tallers de ràdio, en el marc de les activitats de tecnologies per a l'aprenentatge i el coneixement (TAC).

L'alcalde de Mollerussa ha participat en la primera sessió d'aquesta activitat, i s'ha sotmès a l'entrevista de tres alumnes del centre educatiu, conduït pel director del diari digital Territoris.cat, Josep A. Pérez. L'Isaac, l'Abril i el Guillem ha plantejat a l'alcalde temes relacionats amb el centre, han reivindicat millores estructurals, també l'hi han plantejat el seu parer sobre l'escola, així com temes ciutadans com les noves places o el projecte de la sala de cinema que projecta el consistori al Centre Cultural.

La responsable de TAC Mariona Valles als controls de la ràdioSolsona ha respost, en relació al suport al centre, que el consistori du a terme totes aquelles actuacions que la direcció demana, i que són de la seva competència, en la mesura de la disponibilitat pressupostaria i les necessitats. Pel que fa a la reforma urbanística de les noves places, l'alcalde ha explicat que els nous espais tindran uns espais destinats a jocs i activitats pels infants i joves. Respecte al cinema ha assegurat que aquest Nadal està previst que s'inicien les projeccions, així com altres activitats al seu voltant en col·laboració amb altres entitats de la capital del Pla d'Urgell.

El nou estudi de ràdio ha estat possible gràcies a l'esforç de l'AMPA del centre que ha finançat tot l'equipament professional, que farà possible que els alumnes puguin dur a terme tallers de ràdio, amb programes periòdics, que es podran escoltar en la nova plataforma digital ClickalMiP que també gestionen els alumnes de sisè, un diari digital que redacten els mateixos escolars.