Buscar
18:48h. viernes, 22 de octubre de 2021

Alumnes del MIP apliquen l'STEAM per instruir-se en l'alta tecnologia

Alumnes de l'escola MiP de Mollerussa treballen en l'STEAM
Alumnes de l'escola MiP de Mollerussa treballen en l'STEAM

Els alumnes de sisè de l'Escola Ignasi Peraire (MIP) han desplegat el projecte STEAM que han aplicat en diferents àmbits del seu aprenentatge. Al llarg del curs, els alumnes treballaran en les diferents disciplines que inclou d'aquest àmbit educatiu.  

STEAM és l’acrònim en anglès que engloba les disciplines educatives: Science (ciència), Technology (tecnologia), Engineering (enginyeria), Art (art) i Mathematics (matemàtiques). Es tracta d'una tendència creixent que prové dels EEUU.

Activitats relacionades amb l'STEAM a l'escola MiP de Mollerussa 1STEAM té com a objectiu donar als nois i noies l’oportunitat d’identificar problemes reals, per trobar solucions realistes i acompanyar-los en el seu propi procés d’aprenentatge. Aquest nou model utilitza paràmetres com la creativitat, el foment de la curiositat, l’anàlisi personalitzat, l’intercanvi d’idees i el treball en equip.

Els alumnes participants en el projecte duran a terme un experiment que consistirà en construir un coet a partir d'ampolles d'aigua reciclades 

STEAM ofereix activitats i tallers per apropar i fomentar entre els infants l’interès per la ciència i la tecnologia. Es combinen materials i metodologies que ens permeten apropar la robòtica, la mecànica i la programació de manera lúdica i divertida.

A l'escola MiP apostem per la formació i l’augment de l’interès en aquestes disciplines, en un món on la tecnologia està implicada en tots els processos bàsics del dia a dia.