Buscar
20:23h. martes, 19 de octubre de 2021

L’escola Mestre Ignasi Peraire de Mollerussa i l’institut Josep Vallverdú de Les Borges Blanques, finalistes dels mSchools Student Awards 2018 en la categoria Mobile History Map

Participants en els mSchools Student Awards
Participants en els mSchools Student Awards

L’escola Mestre Ignasi Peraire de Mollerussa i l’institut Josep Vallverdú de Les Borges Blanques, han arribat a la final dels Student Awards en la categoria Mobile History Map, que premia projectes dirigits a crear continguts de forma col·lectiva sobre punts d’interès propers a les seves escoles mitjançant una aplicació mòbil i una plataforma de georeferenciació.

L’escola Mestre Ignasi Peraire de Mollerussa, es presentava amb al projecte Mollerussa, la meva ciutat i l’Institut Josep Vallverdú de Les Borges Blanques amb Compartim un passeig per les Garrigues: benvinguts els nouvinguts!

Els dos finalistes competiran amb 11 equips més de tota Catalunya i tindran l’oportunitat d’exposar els seus projectes davant del jurat i el públic assistent als Student Awards el dissabte 9 de juny a la Farga de l’Hospitalet

Edició 2017 dels mSchools Student Awards 1

Durant la competició, mSchools també premiarà els millors projectes de dues categories més: App Education, que premia les millors apps desenvolupades per estudiants de secundària, i Scratch, un repte de programació amb aquest llenguatge dirigit a estudiants de primària i primer cicle de secundària. Els finalistes d’App Education exposaran els seus prototips d’app treballats durant el curs escolar i faran un pitch davant el jurat. Els participants a la final de Scratch, més de 150 alumnes, programaran en directe històries interactives, simulacions, jocs i animacions.

mSchools és un programa d’mEducation impulsat per Mobile World Capital Barcelona, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona i GSMA.

mSchools ajuda als alumnes i docents a integrar tecnologies digitals a l’aula, el que permet oferir noves maneres d’ensenyament i aprenentatge, millorant els resultats acadèmics i l’ocupabilitat

MWCapital fomenta la transformació mòbil i digital de la societat amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones. Amb el suport del sector públic i privat a Barcelona, Catalunya i Espanya, MWCapital se centra en tres àrees: innovació, transformació i capacitació digital, per generar un impacte en l’economia, la indústria i l’educació.