Imprimir

Què és la pau?

Basic Opennemas | 31 de enero de 2019

Celebrant el dia de la Pau
Celebrant el dia de la Pau

El dia 30 de gener és el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau. Què és la pau? La pau és amistat, amor, no tenir por, llibertat, democràcia, respecte, igualtat de gènere i moltes coses més!

Com a l'Ignasi Peraire creiem en tots aquests valors, també ens unim a aquest dia.

JXIB5V2NUE

L'alumnat de sisè comencem el matí fent una sessió de periodisme. El tema a tractar són les notícies d'última hora, acabem valorant que tots/es nosaltres donem més importància als esdeveniments que succeeixen a prop nostre que als més llunyans.

Fem una anàlisi dels successos més greus que han passat en els darrers anys (atemptat de les Torres Bessones, el descarrilament del tren Àlvia a Galícia, entre d'altres) i ens adonem que no tots els mitjans de comunicació tracten d'igual manera la informació, per això, cal ser crític amb el que llegim o escoltem.

Després d'analitzar aquestes notícies, fem la lectura que aquestes situacions no s'haurien de viure, per això aquest dia al MIP, celebrem la pau.

Per fer-ho, ens reunim tots/es al pati i llegim un manifest redactat per tot l'alumnat de l'escola. Inaugurem un mural, fet de mans de paper en forma de colom de la pau. Cada mà tenia un missatge de pau. A més a més, l'alumnat de quart va recordar que havien creat una vacuna contra la discriminació i que tots/es havíem de lluitar per la igualtat.

Per acabar l'acte, vam deixar volar uns globus d'heli amb un desig i un missatge.

Si els trobeu, esperem la vostra resposta!

M9WOCRM0EH

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/actualitat/que-es-la-pau/20190131131521000702.html


© 2020 Basic Opennemas

Plataforma Opennemas - CMS for digital newspapers
 OpenHost, S.L.